Diensten

Uw eigendom wordt aangeboden in een zeer verzorgde en in het oog springende etalage op de meest belopen en meest commerciële hoek van Diksmuide, zijnde de hoek van de Grote Markt met de G.B. Jacquesstraat (= winkelstraat). Tevens de meest bekeken etalage van Diksmuide! U als koper of huurder kunt eender wanneer een kijkje komen nemen.

Van uw eigendom wordt gerichte, veelvuldige en opvallende publiciteit gemaakt in regionale en nationale kranten en magazines.

Een dynamisch team van professionele mensen behandelt uw dossier op een discrete, correcte en persoonlijke manier.

Een opvallend en van ver gezien in het oog springend publiciteitsbord in frisse en opvallende kleuren aan uw eigendom.

Uw eigendom wordt gepubliceerd met mooie foto’s op heel wat veelbezochte (immo)sites, zijnde o.a. op www.amicus.be, www.proxio.be, www.vlan.be, www.zimmo.be, www.2dehands.be, www.immoweb.be, …

U ontvangt een zeer correcte waardebepaling van uw eigendom. U weet van bij het begin welk resultaat u zult kunnen bekomen. Ook als koper krijgt u onmiddellijk een juiste en eerlijke prijs.

U als verkoper en koper kiezen beiden vrij jullie notaris. AMICUS begeleidt u tot bij het verlijden van de akte.

U wenst een aanpak op maat, liever geen publiciteitsbord aan uw gevel, e.d.? Uw verkoopdossier wordt volledig aangepast aan uw wensen, met tips en advies van ons verkoopteam.

Bezoeken zijn steeds onder begeleiding en op voorafgaande afspraak. Wij passen steeds onze documenten aan bij wetswijzigingen en deze zijn zo steeds up-to-date. Een grondige juridische en fiscale kennis is noodzakelijk. Wij hebben een zicht op alle wetten van toepassing.

We bedingen voor u de beste prijs. Onderhandelen is immers niet voor iedereen weggelegd. Vastgoed is tevens een vak apart. Door onze verkoopservaring garanderen wij de beste prijs.

Dankzij AMICUS hebt u als verhuurder geen werk, geloop, zorgen, e.d. bij de verhuring van uw eigendom. Toch beslist u of wij mogen verhuren aan een door ons voorgestelde kandidaat-huurder. Uiteraard staan wij u bij met raad en daad. Want we verhuren als ware het onze eigen woonst.